Menu

Wavefest (Truckfighters, Tidal Wave, I Am Low)

Sundsvall

Club Deströyer
lördag, 11 februari 2023 kl:20:00

Tidal Wave firar skivsläppet "The Lords Knows" med kvällen "Wavefest"! Speciellt inbjudna gäster är inga mindre än Truckfighters och I Am Low!
Berlin har Desertfest, Leksand har Krökbacken och nu kan Sundsvall stoltsera med Wavefest, en kväll med fokus på fuzz/stoner/rock/doom. Om än i mindre skala, än tidigare nämnda festivaler. Men kärleken till subgenren är densamma!
Den 20 januari släpper Tidal Wave sitt andra album, "The Lord Knows", vilket självklart måste firas med dunder och brak! Vi bjuder in till en kväll med tre grymma band, räkna med tunga riff och mullrande bas! Förhoppningen är att Wavefest blir ett återkommande evenemang under Deströyers flagg.
Tidal Wave
Tidal Wave gjorde storartad succé på Nordfest och det känns ärofyllt att vi fått frågan att arrangera denna afton.
Bandet bjuder på klassiskt ökengung där både stoner och rock ryms i samma andetag.
Truckfighters
Örebrobandet har sedan starten 2001 etablerat sig som ett stadigt fundament inom stoner rock/metal- subgenren. Bandet har turnerat världen över och Josh Homme (Queens of the Stone Age, Kyuss) har kallat bandet "Det bästa band som någonsin existerat". Bandet må vara en trio, men det är Ozo (Oskar Cedermalm) och Dango (Niklas Källgren) som är den stadiga duon. Bandet är välkänt för sina energiska framträdanden, detta kommer bli coolt!
I Am Low
Grabbarna i Tidal Wave var snabba med att sätta upp Umeå-bandet I Am Low på önskelistan till denna afton. I Am Low var lika snabba med att tacka ja. Vi snackar grunge/stoner som andas Layne Staley och Alice In Chains under sina guldår.

Datum / Tid

lördag, 11 februari 2023 kl: 20:00

Plats

Sundsvall, Club Deströyer

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad