Menu

Messiah Hallberg - Quality Standup

Sundsvall

Folkan
lördag, 18 november 2023 kl:18:00

Succékonceptet Quality Standup forsätter och i höst har vi fått en tag i en fantstisk lineup.
29 September
Kristoffer Appelqvist och Kirsty Armstrong
Lokal komiker: Daniel Strömberg
18 November
Messiah Hallberg och Christoffer Nyqvist
Lokal komiker: Daniel Strömberg
Han har medverkat i TV-program som ”Roast på Berns”, ”Let’s Dance”, ”RAW Comedy Club”, ”Ballar av stål” och ”Comedy Fight Club”.
Som skådespelare har han medverkat i serier som ”Stockholm-Båstad”, ”Finaste familjen” och sina egna serier på SVT – ”Messiah – Frälsaren” och ”Messiah – för Sverige i tiden”. Han har också hunnit med att ta fram flera framgångsrika podcast, till exempel “Geniförklarat” och “Freakshow”.
Messiah är dessutom en rutinerad programledare och galakonferencier som bland annat har lett ”Årets dagstidning 2016”, ”Grand Travel Awards 2017” och ”Stora kommunikatörspriset 2017”. Messiah var i flera år programledare för morgonshowen på radiostationen NRJ som sedan övergick till podcasten “The daily Messiah”.
Hösten 2017 var Messiah Hallberg ute med sin soloföreställning ”Messiah den missförstådde profeten” som fick succérecensioner. Samma år korades han även till ”Årets manliga komiker” på svenska standupgalan. Han har sedan dess varit ute landet runt med sin turné ”Scener ur ett äktenskap” och sedan nu med den sista turnén i triologin, Meissiah Hallberg live – ett livsverk med humoristisk touch.
Messiah kan bokas som standupkomiker, konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare, och för övrig medverkan i film, tv och radio.
**Om Christoffer **
Hans komik är underfundig och med hans lugna framtoning ger han publiken gång på gång käftsmällar av skratt med hans genomtänkta och smarta humor.
Christoffer började med komik redan som 17-åring och ni har sedan dess sett honom på standupklubbar i hela vårt avlånga land. Han gjorde succé i TV-programmet ”Släng dig i Brunnen” där hans standup hittade hem hos den stora publiken.
2020 var han även nominerad som ”Årets nykomling” på Svenska standupgalan. Christoffers standup handlar ofta om betraktelser som tar avstamp i sig själv. Han bjuder in publiken till berättelser som får skruvade oväntade slut, och med hans smarta humor och referenser får han från den yngsta till den äldsta i publiken att vrida sig av skratt.
Christoffer är ständig aktuell som gäst i olika poddar och radio- och tv-program. Han är även aktuell som skådespelare och ni kommer säkerligen se honom i flertalet serier och produktioner framåt.
Christoffer kan bokas som standupkomiker, konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare och för övrig medverkan i film, tv och radio.
insläpp: 17.30
Show: 18.00

Datum / Tid

lördag, 18 november 2023 kl: 18:00

Plats

Sundsvall, Folkan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 1197.5

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad