Menu

Hammer Bell Tour: TAKIDA + support | Sundsvall

Sundsvall

Nordichallen
fredag, 17 februari 2023 kl:17:00

Hammer Bell Tour med TAKIDA + support: Hardcore Superstar | Browsing Collection | Nicke Borg / Nordichallen Sundsvall fredag 17 februari
Åldersgräns 13 år med målsman
Cirkatiderna för kvällen:
17:00 – Dörrar
18:00 – Nicke Borg
19:00 – Browsing Collection
20:00 – Hardcore Superstar
21:30 – TAKIDA
/// OBS ingen återbetalning vid eventuell inställt framträdande av enskild artist ///
Takida på stor arenaturné i februari 2023 - skapar helkvällar för alla rockälskare
I våras släppte Takida sitt åttonde fullängdsalbum och kan idag kan stolt kalla sig för ett av landets absolut främsta rockband med över 20 år på scenerna. Nu avslöjar bandet att det blir en stor arenaturné i februari 2023.
Sex arenor i Sverige kommer Takida förvandla till ett stora rockpartyn för landets alla rockälskare där festen börjar tidigt och slutar sent. Till sin hjälp för att skapa helkvällar tar de med sig supportakterna Hardcore Superstar och Royal Republic samt Nicke Borg (Backyard Babies) som exklusiv party starter.?
"Det känns svinkul att vi lyckats få med oss Hardcore Superstars och Royal Republic på arenasvängen i februari. Två riktigt bra band som alltid levererar. Det kommer att bli ett sjukt röj!"?
Biljetter ute via unitedstage.se
Takida bildades 1999 och med debutalbumet "Make You Breathe" (2006) slog de igenom stort. Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln "Curly Sue". Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor.Bandet firade sitt 20-års jubileum med en stor turné i Sverige, Norge, Finland och Danmark 2019 och en Grammisnominering för "Årets Rock". Med hiten "Master" blev bandet rejält stora i Tyskland och spelar även där på arenor.

Datum / Tid

fredag, 17 februari 2023 kl: 17:00

Plats

Sundsvall, Nordichallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

545

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad