Menu

Björn Rosenström på Södra Berget i Sundsvall

Sundsvall

Södra Berget Sundsvall
lördag, 24 september 2022 kl:20:30

Med anledning av de restriktioner som gäller för tillfället kan vi ju inte riktigt genomföra konserten som planerat. Men vi har glada nyheter. Vi flyttar konserten till lördag den 24 september och ser fram emot
emot en riktig brakfest tillsammans med er då. ?Era köpta biljetter gäller såklart då också.?Har ni inte möjlighet att komma då så tar ni kontakt med Tickster och får era pengar tillbaka.
Björn Rosenström & Det J*vla Bandet klättrar upp för Södra Berget och kör en spelning i Galaxen.
Med låtar som Muffins, Sockiplast, Het, Ragnar och "Pojkarna som busar" och många fler och såklart välfyllda barer i Galaxen så kommer det bli en grym kväll!
DJ före och efter spelningen.
Lördag 24 september 2022.
Åldersgräns 18 år.
Öppnar 20.30
Spelning cirka 22.00
Stänger 01.00
Med tanke på det osäkra läget som råder med covid/vaccinationer och annat har vi beslutat att du som köpare av biljetter till något av våra evenemang alltid har rätt till återköp av dina biljetter fram till två veckor innan evenemanget äger rum. Du behöver inte uppge någon anledning till ditt återköp och det enda du riskerar är din serviceavgift. OBS! Detta gäller de evenemang vi arrangerar själva och vi kan inte svara för att eventuella externa arrangörer gör på samma sätt. Håll därför ögonen öppna efter återköpsgarantin i våra events på nätet samt i information om biljetter. Varmt välkommen! Kontakta Tickster för eventuellt återköp.
Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus.
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad