Menu

Mwuana 8/10

Sundsvall

Stadshuset Sundsvall
lördag, 8 oktober 2022 kl:21:00

Publikhav med tusentals fans har tagit del av sommarens fyra exklusiva framträdanden på Gröna Lund, Sensommar, Way Out West och Malmöfestivalen. I höst väntar äntligen en omfattande turné i landet för Mwuana, denna gång med fullt liveband vid sin sida.
Mwuana är en naturlig stjärna som med en sällsynt lätthet rör sig mellan rap och sång i ett gränslöst, modernt språk. Oavsett om det är över trap, mjuk 70-talssoul, karibiska rytmer eller – som den eviga klassikern Craftmanship – ett minimalistiskt, basmättat pianoriff så flödar Mwuanas fängslande röst fritt. Soundet är ett samarbete mellan Mwuana och stjärnproducenterna Chords och Collén, som fortsätter att briljera med låtar som ”Loverman” och även förra årets singel ”Kom fram”.
Mwuana har sedan debutalbumet ”Thriller” blivit en av de främsta artisterna i Sverige. Han har under sin karriär vunnit prestigefyllda priser, placerats på topplistan och fått musiken på radiorotation. Han har lämnat ett avtryck på svensk musik, främst med sin oblyga inställning till att mixa rap med sång. Efter sommarens fyra succégig ska nu Mwuana ut på en efterlängtad höstturné, med singlar som ”COMBO” och ”Good Vibes Only” i ryggen.

Datum / Tid

lördag, 8 oktober 2022 kl: 21:00

Plats

Sundsvall, Stadshuset Sundsvall

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

375

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad