Menu

Ken Akter - Sån Jävla Otur!

Sundsvall

Sundsvalls Teater
lördag, 15 oktober 2022 kl:18:00

Har du snubblat in i en lägenhetsbordell, blivit kladdig när du dricker, råkat ut för missat samtycke eller ställts öga mot öga med ett rasande feministiskt drev? Sån jävla otur! Men det ska du veta grabben, Ken har din rygg! Och Ken kan förklara dina känslor så att alla förstår, kanske till och med du själv.

Ken Akter – sån jävla otur! är en entimmes humorföreställning med figuren Ken Akter i centrum. Du som följer Ken på Instagram kommer att känna igen dig i Ken-logiken och humorn och för dig som inte sett Ken förut, förbered dig på muskler, pasta, manstårar och ren galenskap!

Lina Petersen är fantastisk som Ken...hon intar scenen med pondus, självförtroende och är rolig som tusan. Maria Björkman, vlt
Ken Akter - en blandning av komik och allvar... Skådespelaren Lina Petersen tog Gamla teaterns scen med storm...definitivt sevärd om du vill förgylla dagen med ett gott skratt.
Josefine Lundgren, Östersundsposten
Publiken är med henne på Ken-tåget hela vägen och skratten avlöser varandra. Vid showens slut tänds lamporna och jag ser hur mannen framför mig torkar bort glädjetårarna. Jag gör likadant.
Maria Björkman, vlt

Datum / Tid

lördag, 15 oktober 2022 kl: 18:00

Plats

Sundsvall, Sundsvalls Teater

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad