Menu

Veronica Maggio X Miriam Bryant

Sundsvall

Svartvik
lördag, 12 augusti 2023 kl:20:00

När två av Sveriges största popdrottningar, Veronica Maggio och Miriam Bryant, samarbetar blir resultatet, inte helt oväntat, mästerligt. Efter släppet av den hyllade låten ”Under någon ny” avslöjar nu duon att de åker ut på gemensam turne i sommar!

ÅLDERSGRÄNS
13 år (gäller även i målsmans sällskap)

RULLSTOLSPLATSER
Rullstolsplatser köps via Ticketmasters tillgänglighetslinje tel; 0776-70 77 77
En ledsagare går med gratis på samma biljett (gäller endast på handikappsektionen)

BILJETTKASSA
Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats, se till att du har din biljett utskriven eller nedladdad till din telefon innan du kommer till spelstället!

HÅLLTIDER
18.00 Insläpp
20.00 Start
23.00 Slut
Obs! Notera att konserten börjar prick 20.00, så kom i god tid innan dess!

SÄKERHET
Om du behöver ta med en väska, är väskor av max ”ryggsäcksstorlek” tillåtna. Tänk på att endast packa det mest nödvändiga för att du ska få en fantastisk kväll. Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entreer så var beredd på att visa din packning.

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar (eller andra typer av stolar), sittpallar, bord och dylikt, gåstavar, glasflaskor, petflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs.
Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är inte heller barnvagnar tillåtna.

Arrangören ansvarar inte för paraplyer/stolar/vagnar eller liknande som är lämnade utanför entren och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.

MAT OCH DRYCK
Det kommer finnas försäljning av mat samt alkoholservering på plats. Man får ej ta med egen mat och dryck in på konsertområdet!

FOTOGRAFERING
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.

PARKERING/KOMMUNIKATIONER
Eftersom vi kommer bli mycket folk och det bara finns ett väldigt begränsat antal parkeringsplatser så vill vi rekommendera så många som möjligt att åka kollektivt och undvika bilen i största möjliga mån. Förslagsvis hoppar du och dina vänner på linje 120 vid Stenstan och hoppar av ute vid Svartvik. Dessa bussar går varje halvtimme så om du åker ut i tid ska det inte bli några problem. Läs mer om denna linje på dintur.se.

Arrangör: Luger och All Things Live

Datum / Tid

lördag, 12 augusti 2023 kl: 20:00

Plats

Sundsvall, Svartvik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

Fotograf: Nora Otterha ll
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad