Menu

Stuck On - La La Superstar

Sverige

ÖSTERSUND, Storsjöteatern, Studioscenen
lördag, 9 november 2024 kl:20:00

Det var något som saknades i höstens Stuck On-program och det var 
LA LA SUPERSTAR
Indierockarna från Östersund som sakta men säkert gör sig kända land och rike runt.
Grymma låtar, en energi och frenesi som få har och dessutom är de musikaliskt skillade. Trots att de samtliga är duktiga musiker så är det aldrig präktigt,sådär som det kan bli, det är tajt och uppfinningsrik rockmusik som ger allt, nya låtar verka komma i en aldrig sinande ström. Man kallar sig själva för: ”fyra helt olika idioter med olika inspirationskällor”, med en sak gemensamt – alla gillar stökig musik. Därav är resultatet punkigt och energiskt med fina popmelodier invävda i den musikaliska mattan. Förutom pop och rock så hörs även musikaliska influenser från genres som surf och psychedelia.
Numera bor 75% av bandet i Stockholm, man har blivit signade av Ludvig Andersson vars pappa heter Benny och är hyfsat känd och man spelar ofta tillsammans med andra musikvänner i Sthlms-regionen t.e.x med band som Solen, You Thant och Lovers Skit.
Eventuellt tillkommer ett band till denna kväll, håll ögon och öron öppna, även om La La själva kommer dominera från Studioscenen i Storsjöteaterns källare.
Dörrar 19:30 och livemusik från c:a 20:00
18-årsgräns

Datum / Tid

lördag, 9 november 2024 kl: 20:00

Plats

ÖSTERSUND, Storsjöteatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad