Menu

Måndagskväll med Bertaz

Sverige

BODA KYRKBY, Boda Gammelgård
måndag, 15 juli 2024 kl:19:00

Back Stina samlade ihop goa spelkompisar för fyra år sedan och på den vägen trampar vi vidare. På fiol o tramporgel, sång o pipa spelar vi eget o andras, nytt o gammalt, hemifrå o bortifrå. Det svänger om oss!

Back Stina Kuismin
Hjortnäskölla som spelat fiol läänge och gillar att göra stämmor och även roligt att göra egna låtar. Älskar att spela i Bertaz, en härlig samling tjejer som möts i stark samhörighet glada skratt och underbart lyhört tillåtande samspel.

Täpp Jenny Nylander
Gärdsjöbo som alltid spelat fiol. Gärna i samspel med andra eftersom stämspel är kul! Mest hemma med Rättviks- och Bingsjölåtar men det är så roligt, inspirerande och utvecklande att spela med tjejerna i Bertaz eftersom vi har så blandad repertoar!

Sofia Svan
Spelar gärna på fiol med ett busigt, sirligt och dynamiskt sväng. Vår drottning av Orelåtar. Med Bertaz blir det gott och blandat. Superkul!

Maria Ähdel
Sångerska från Äppelbo som trampar och kompar, körleder och arrar. Spelar och sjunger mer än gärna all slags folkmusik med goda vänner, såsom Bertaz, en ynnest!

Jenny Bergman Högberg
Gärdsjöbo som spelat fiol så länge hon kan minnas. Älskar att jamma, samspela och kommunikationen däri. Med Bertaz smittar glädjen i samspelet så det blir finstämt, rivit med sväng och gung. Underbar känsla!

Datum / Tid

måndag, 15 juli 2024 kl: 19:00

Plats

BODA KYRKBY, Boda Gammelgård

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad