Menu

Ölands Bokmässa- Crime, Deckare Och Thriller

Sverige

BORGHOLM, Halltorps Gästgiveri,
lördag, 26 oktober 2024 kl:11:00

Upplev spänning och mystik på Ölands bokmässa- Crime, Deckare och Thriller 2024!
Kära bokälskare, missa inte detta unika tillfälle att dyka ner i mörka intriger och spännande berättelser. Den 26 oktober kl. 11:00 öppnar vi portarna till Halltorps Gästgiveri på vackra Öland för en heldag fylld med nervkittlande böcker och inspirerande författare.
Arrangerad av Events by L, är denna mässa en perfekt plats för dig som brinner för deckare, mysterier och thrillers. Här får du chansen att möta både välkända författare och nya stjärnskott inom genren, få dina böcker signerade och delta i fascinerande paneldebatter och workshops. Vi välkomnar bland annat Anders Nilsson, Emelie Nixon, Magnus Carling, Tony Fischier, Kajsa Leo Radstrom, Tommy Rönsdorf, Jimmy Andersson, Pernilla Ericson, Katarina Persdotter-Lundmark, Annemo Grahm, Michaela Winglycke, Kerstin Bergman, Anna-Maria Ekblad, Lena Lindehag, Cecilia Sahlström, Emma Olofsson, Julian Khalaf, Tomas Ahlbeck, Linn Samuelsson, Folke Straube och Klas Elm.
Biljetterna kostar 279,00 SEK och förutom möjligheten att få träffa alla författare, köpa signerade böcker och lyssna på inspirerande intervjuer ingår även lunch och ett glas bubbel samt en goodiebag till de 100 första. Detta ger dig möjligheten att få tillgång till en värld av litterära äventyr och oförglömliga upplevelser. Ta chansen att föra samtal med likasinnade, upptäcka nya favoriter och kanske till och med få en exklusiv inblick i vad som väntar näst i dina favoritserier.
Markera datumet i din kalender och förbered dig för en dag fylld med dramatik och upptäckarglädje. Säkerställ din plats redan idag och bli en del av denna makalösa bokfest!
Välkomna till Ölands bokmässa- Crime, Deckare och Thriller 2024 – där varje bok är ett äventyr i sig.

Datum / Tid

lördag, 26 oktober 2024 kl: 11:00

Plats

BORGHOLM, Halltorps Gästgiveri

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

279

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad