Menu

Champagne Provning

Sverige

BROMMA, Bromma Vinatelje
söndag, 27 oktober 2024 kl:14:00

Upplev en lyxig och lärorik eftermiddag med Bromma Vinatelje under deras exklusiva champagneprovning! Den 27 oktober kl. 14:00 öppnar dörrarna till denna unika resa genom bubblornas värld, där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper tillsammans med likasinnade champagneentusiaster.
För endast 589,00 SEK kommer du att få lära dig hemligheterna bakom några av världens mest älskade champagnesorter, guidad av kunniga vinexperter som delar med sig av sina insikter och passion för denna ädla dryck.
På Bromma Vinatelje skapar vi en trivsam och inspirerande miljö där du får smaka på flera utsökta champagner samtidigt som du får förståelse för deras olika smaker, dofter och framställningsmetoder. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren vinkännare, kommer denna provning att vara både njutbar och lärorik.
Ta chansen att förgylla din söndag eftermiddag och expandera ditt smakuniversum. Anmäl dig nu och säkra din plats för en minnesvärd och smakfull upplevelse! Skål och välkommen till Bromma Vinatelje!


Champagne Provning
2024-11-02 17:00:00
Sverige, BROMMA, Bromma Vinatelje

Datum / Tid

söndag, 27 oktober 2024 kl: 14:00

Plats

BROMMA, Bromma Vinatelje

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

589

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad