Menu

Vin&Choklad Provning

Sverige

BROMMA, Bromma Vinatelje
lördag, 23 november 2024 kl:14:00

Upplev en förtrollande eftermiddag fylld med njutning och lärande på "Vin&Choklad provning" hos Bromma Vinatelje! Den 23 november 2024 kl. 14:00 bjuder vi in dig att dyka in i en värld av utsökta smaker och förfinad elegans.
Under denna exklusiva klass kommer våra experter att guida dig genom en sofistikerad provning där delikat choklad och utsökta viner förenas i en smakfull symfoni. Lär dig om de unika egenskaperna hos varje vin och hur de bäst kombineras med noggrant utvalda chokladvarianter för att skapa en oemotståndlig smakupplevelse.
För endast 529,00 SEK får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom vin och choklad, samtidigt som du njuter av en lyxig och inspirerande atmosfär i de stilfulla lokalerna på Bromma Vinatelje. Detta är en perfekt upplevelse för både vinälskare och chokladfantaster, och en gåva till dina smaklökar du aldrig kommer glömma!
Boka din plats idag och låt dig svepas med av denna smakresa. Vi ser fram emot att välkomna dig till en minnesvärd eftermiddag fylld med smak, kunskap och trevligt sällskap!

Datum / Tid

lördag, 23 november 2024 kl: 14:00

Plats

BROMMA, Bromma Vinatelje

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

529

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad