Menu

Weeping Willows

Sverige

BURGSVIK, Grå Gåsen
torsdag, 13 juli 2023 kl:17:00

Weeping Willows | Live på Gåsen | 13/7
 
Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land”, gavs dock ut först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn och numera är det en svensk popklassiker som har släppts i flera olika versioner och utgåvor. Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och omtyckta popband.
 
I sommar är det dags för Weeping Willows att ta sin hyllade The Dreams We Weave-turne vidare! Med sig upp på scen har Weeping Willows sällskap av Anders Kappelin (bas), Patrik Kolar (keyboards), Goran Kajfes (trumpet) och Per "Ruskträsk" Johansson (saxofon och flöjt).
-     Sommarturne med en ny fin skiva i bagaget. Med ett stort band underbara musikervänner. Jag kan inte tänka mig något som är roligare än det! Vi ses i sommar, hälsar Magnus Carlson.
 
13:e juli kommer Weeping Willows till Grå Gåsen för första gången och intar scenen för en efterlängtad konsert. En helkväll med god mat, kylda drycker och Weeping Willows livs levande från scen. Det blir garanterat skönt häng ändra fram till sent. Välkomna till Live på Gåsen 13:e juli.
____ 
 
Så, du är redo att gå på konsert? Fantastiskt! 
Här är några viktiga detaljer att hålla koll på:
Först och främst, vi öppnar området kl. 17.00 och konserterna börjar kl 19:00. Skynda dig inte hemåt efter konserten - barerna kommer att vara öppna till sent!
Om du vill äta före eller efter konserten, tänk på att boka bord i vår restaurang på gragasen.se. Det går inte att boka bord förrän den 1 maj, så se till att hålla koll på kalendern!
Det kommer självklart att finnas gott om mat och dryck inne på området under hela kvällen – ingen ska gå från oss hungrig eller törstig! 
På grund av ljudvolymsrestriktioner har vi en åldersgräns på 13 år. Om du är mellan 13 och18 år kan du fortfarande komma med, men du måste ha en målsman med dig. 
För våra besökare med funktionshinder har vi speciella platser som är tillgängliga för bokning. Skicka ett mail till gragasen@gragasen.se för att boka dessa platser. 
Och det bästa av allt - ledsagare är gratis!
Vi har även ett begränsat antal sittplatser tillgängliga vid våra tillgänglighetsplatser för dig som inte orkar stå hela kvällen.
Slutligen, snälla tänk på att du inte får ta med egen mat, dryck eller stolar till konsertområdet. Vi har allt du behöver här, så bara luta dig tillbaka och njut av kvällen!
 
/Cecilia & Björn, Grå Gåsen


Weeping Willows
2024-09-27 19:30:00
Sverige, TORNA HÄLLESTAD, Torna Hällestad Lanthandel



Weeping Willows
2024-12-12 19:30:00
Västerås, Västerås Kongress



Weeping Willows
2024-12-14 19:30:00
Örebro, Conventum Kongress



Weeping Willows
2024-12-20 19:30:00
Gävle, Gävle Konserthus

Datum / Tid

torsdag, 13 juli 2023 kl: 17:00

Plats

BURGSVIK, Grå Gåsen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad