Menu

Storseans Med Benny Rosenqvist På Falsterbo Strandbad

Sverige

FALSTERBO, Falsterbo Photo Art Museum
onsdag, 6 november 2024 kl:18:00

Välkommen att möta kändismediet och livsguiden Benny Rosenqvist när han håller storseans på Falsterbo Photo Art Museum. Denna gången föreläser han också om konsten att älska sig själv. Det blir en kväll med spännande möten med andevärlden, starka känslor och mycket kärlek.
Under kvällen serveras du en god smörgås med räkröra eller ett vegetariskt alternativ.
Självklart ska du börja kvällen med att se fotomuseets senaste utställning "Richard Avedon & Herb Ritts – from black & white to color" med ca 100 fotografier som visar berömda modeller, kändisar och fantastiska porträtt. Plus andra unika originalverk av några av världens mest kända fotografer. Så sikta på en helkväll i den underbara miljön på museet!
Drop in från kl 18.00I biljettpriset ingår en rundtur i museet med den spännande utställningen Richard Avedon & Herb Ritts före seansen. Du välkomnas då av Christina Lindquist, en av museets grundare, som finns tillgänglig under hela timmen. Då serveras också alkoholfri drink och snacks.
Storseans kl. 19–20.00Nu bjuder Benny Rosenqvist in andevärlden till storseans. Var beredd på att du kan få besök av någon kär och saknad från andra sidan! Det blir möten med starka känslor och mycket kärlek.
Föreläsning om "Konsten att älska sig själv" och smörgås
kl. 20.15–21.00När seansen är avklarad går det utmärkt att beställa ett glas vin för den som så önskar till smörgåsen som ingår. Kl. 20.15 börjar Benny föreläsa om hur viktigt kärleken till oss själva är och att det borde vara en ren självklarhet.
Betala direkt via länken till Billetto och uppge ditt namn senast den 3/11. Klicka även i om du vill ha räksmörgås eller ett vegetariskt alternativ. Din anmälan är bindande.
Pris: Icke-medlemmar - 495 kr, Medlemmar - 445 krDå ingår rundtur med alkoholfri drink och snacks i museet, storseans, föreläsning samt smörgås.
OBS! Antalet platser är begränsat.
Rabatt för medlemmar! Om du är medlem och har årskort på Falsterbo Photo Art Museum får du 50 kr rabatt. Rabatten gäller endast för kortinnehavaren.
Special denna kväll! Alla som skänker minst 200 kr till UNHCR och Ukraina får en specialframtagen affisch av det ukrainska presidentparet. Låt oss tillsammans ge ett stort stöd till det ukrainska folket!
Passa på att bli medlem – och betala ett lägre pris för vårt event! Meddela oss gärna i ditt mejl om du vill bli medlem, så har vi ditt medlemskort färdigt när du kommer.
Maila till: boka@falsterbophoto.com
För information om priser och förmåner, gå in på www.falsterbophoto.com

Datum / Tid

onsdag, 6 november 2024 kl: 18:00

Plats

FALSTERBO, Falsterbo Photo Art Museum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

445

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad