Menu

En strålande jul

Sverige

GRÄSTORP, Grästorps Konserthus
fredag, 6 december 2024 kl:19:00

Vi erbjuder alla med medlemskap i Riksteatern (Scenpass) ett reducerat pris. Välj "Medlemsbiljett" och visa upp ditt Medlemskort/Scenpass vid insläpp.

The Hebbe Sisters och Duo Sentire vill bjuda in till en stämningsfull helkväll i julens tecken. Den talangfulla familjen presenterar en julkonsert - en helhetsupplevelse - för alla åldrar med både sång, musik och dans. En strålande jul innehåller många av våra mest älskade och traditionella julsånger som följt oss generation efter generation. ”Vi önskar er alla en fin musikupplevelse som stannar kvar i era hjärtan och med förhoppning om en fin julhelg!


The Hebbe Sisters; består av de tre värmländska, skönsjungande systrarna Emelie, Josefine och Maria Hebbe som utstrålar glädje och musikalitet så det sjunger om det. De har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på repertoaren som de levererar med sångglädje, närvaro, tonsäkerhet och energi. Nu senast har man kunnat se systrarna leverera proffsiga framträdanden i både Allsång på Skansen och Bingolotto.

Duo Sentire; Ulrika Hebbe, piano och Lars-Inge Bjärlestam, cello har en mycket lång musikalisk erfarenhet och har, både som solister och som duo, turnerat i flera världsdelar. Duon har medverkat i åtskilliga TV- och skivproduktioner och har fått representera Sverige i flera internationella festivaler. Som Duo Sentire har de uppmärksammats för sitt samspel, temperament, spelglädje och förmågan att sudda ut musikaliska gränser.

Maten innan föreställningen kommer att serveras av Verket. Den serveras från kl 17:00 fram tills föreställning början.

-Konserthusets Jultallrik:
 Mammas köttbullar, Prinskorv, Ägghalva med Skagenröra, Kokt potatis, rödbetssallad,   Tunnskivad Julskinka, Senap, Julknäcke, Smör & Julost.

- Konserthusets Vegetariska Jultallrik:
  Köttbullar, Korv & Skinka byts ut mot växtbaserade alternativ. Önskas veganskt?           Maila till info@primakonfekt.se

- Köp till Sill och Laxtallrik:
  Blandad inlagd Sill & Varmrökt lax

- Jullandgång:
  Köttbullar, Rödbetssalllad, Skinka, Senap, Ägg med Skagenröra.
  Finns även som vegetariskt alternativ.


En Strålande Jul
2024-12-01 18:00:00
Sverige, FALKÖPING, Floby Kyrka



En StrÅlande Jul
2024-12-11 17:30:00
Jönköping, Cafescenen I Spira



En StrÅlande Jul
2024-12-12 17:30:00
Jönköping, Cafescenen I Spira

Datum / Tid

fredag, 6 december 2024 kl: 19:00

Plats

GRÄSTORP, Grästorps Konserthus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

175kr - 615kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad