Menu

Daniel Hollow - GARAGE BAR - Höganäs

Sverige

HÖGANÄS, Garage Bar
lördag, 16 november 2024 kl:21:00

”Med ett efternamn hämtat från Swede Hollow i St. Paul, Minnesota har Daniel Hollow med ena foten i fabriksstaden Gustavsberg och den andra i skogsbeklädde Hälsingland sedan 2021 hittat ett berättande med historier av livets med- och motgångar.
Han har med sin nu mera långa lista på spelställen bl.a. i tidig karriär öppnat för Sierra Ferrell på Sthlm Americana, och efter det sålt slut på flertalet av sina egna spelningar runt om i hela Sverige. Håkan Steen på Aftonbladet skrev sommaren -23: "Daniel Hollows debutalbum är en av årets stora svenska countryhändelser".
Debutskivan, "Indifference & Absence", gavs ut 8 juni 2023 på manifestnominerade Ella Ruth Institutet som gett ut plattor med såväl H. Self som Green Line Travelers, The Satchel Kid, Rebecka Sandberg och David Ritschard. Albumet som producerades av Jonas Öhlund hade sällskap av H. Self som även var med och skrev några av låtarna tillsammans med Daniel.
”Det är något magiskt i att beskriva det vardagliga i sin enkelhet, och det där gnagande, ständigt närvarande i synnerhet, berättar Daniel och säger att de som kommer till spelningen kan förvänta sig följande: När det står mellan hopp och förtvivlan, så svarar man som vanligt bådeock, det kan ni förvänta er.”

Datum / Tid

lördag, 16 november 2024 kl: 21:00

Plats

HÖGANÄS, Garage Bar

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad