Menu

Författarafton, Ebervall & Samuelson, Haawind, Hobert, Laestadius-Larsson

Sverige

HÖGANÄS, Tivolihuset
torsdag, 17 oktober 2024 kl:19:00

Välkommen till en kväll på Tivolihuset med de fem författarna från Piratförlaget: Lena Ebervall & Per E. Samuelson, Malin Haawind, Richard Hobert och Anna Laestadius-Larsson och hör dem berätta om sina aktuella böcker. På Tivolihuset kommer denna kväll Augustin Erba, förlagschef för Piratförlaget och även själv författare, att  leda samtalen.

Malin Haawind är aktuell med boken Den som följer en stjärna vänder inte om, en roman om hushållerskan Malin Blomsterberg som levde bredvid den världsberömda Ellen Key, men som inom sig bar en helt egen värld.

Manusförfattaren och regissören Richard Hobert kom i våras ut med sin andra roman Som en man på Österlen om Max som får sparken fra?n reklambyrån i Stockholm och flyr till familjens sommargård på Österlen för att börja ett nytt liv.
Anna Laestadius Larsson som har skrivit flera romaner debuterar nu i en ny genre. Kärlekens bakgata är en historisk kriminalroman, den fo?rsta delen i en ny serie om Damernas juridikbyra?.

Lena och Per E. Samuelson kommer i höst med sin sjunde rom, Strafflös: en roman om Jonny Bode, där de än engång gräver i ett gammalt och omtalat rättsfall.

Arrangör: Kultur-och fritidsförvaltningen

Datum / Tid

torsdag, 17 oktober 2024 kl: 19:00

Plats

HÖGANÄS, Tivolihuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

50kr - 100kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad