Menu

Kvinnan i Kulissen – Från självmord till Succés

Sverige

HÄSSLEHOLM, Blå Salongen
tisdag, 10 september 2024 kl:19:00

Stefani Hansen är en kraftfull talare och författare med en fängslande livshistoria. Med rötter i Danmark har Stefani övervunnit en rad tuffa utmaningar, inklusive mobbning, sexuella övergrepp, våld i hemmet och självmordsförsök, för att nämna några. Uppvuxen i ett område präglat av våld, har hon uthärdat svåra prövningar som en gång fick henne att tappa hoppet om livet.
Men trots att hon kämpade, förlorade allt och kände sig helt vilsen, har Stefani vänt sin livshistoria till en resa av överlevnad och framgång. Idag är hon en certifierad livscoach, New Story coach och mindset-tränare, som hjälper andra att hitta styrkan inom sig själva och återupptäcka meningen med sina liv. Stefani är ett levande exempel på hur man kan gå från mörker till ljus och fungerar som en inspiration för dem som går igenom svåra tider.
I sin föreläsning ”Kvinnan i Kulissen - Från Självmord till Succés” delar Stefani sin personliga resa och hur hon, genom mental träning, personlig och andlig utveckling och inre styrka, har gått från självmord till framgång. Hon inspirerar och visar hur man kan återhämta sig från de mest extrema situationer och hitta styrka i sina egna erfarenheter.
Hennes historia är en kraftfull påminnelse om mänsklig motståndskraft och potentialen för förändring och tillväxt. Det är en rörande och kraftfull föreläsning som kommer att lämna dig inspirerad och motiverad att ta itu med dina egna utmaningar och sträva efter att bli en vinnare i livet.
 
Längd: 1 tim 30 min, ej paus
 
För bokning av rullstolsplatser vänligen kontakta biljettkassan i Hässleholm Kulturhus på tel 0451-26 66 70.

Datum / Tid

tisdag, 10 september 2024 kl: 19:00

Plats

HÄSSLEHOLM, Blå Salongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

135kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad