Menu

Kultursommar i trädgården: Skogshäxans hemlighet

Sverige

JÄRVSÖ, Lilla Trädgårdsscenen, Stenegård
tisdag, 30 juli 2024 kl:14:00

Följ med Julia och hennes vänner på ett stort och episkt äventyr du sent kommer att glömma! Knyt skorna och gör er redo för en föreställning som spelas utomhus, här möts fantasi med folksägen i en spännande nyskriven äventyrsteater!


“Det är sommarlov och Julia cyklar som aldrig förr nerför backen med kudden i högsta hugg, det är dags för kuddkriget alla väntat på. Men det hon inte vet är att det har börjat spridas ett mörker mellan trädtopparna och vinden har börjat viska om hemligheter och sanningar som legat gömda. Vem är skuggan som vandrar i den täta skogen och vad har den med Julia att göra?"

Rekommenderad ålder: 6-11 år

? 9 juli 2024 | Stenegård, Järvsö
? Plats: Samling vid Lilla Trädgårdsscenen 
? Evenemangstart: 14:00
? Spellängd: 45 min
? Pris: 50 kr/person


Skogshäxans hemlighet är en spännande och rolig föreställning om vänskap och hemligheter. Föreställningen är en promenadteater vilket innebär att du som publik får följa med skådespelarna och uppleva teater på ett helt nytt sätt. Föreställningen är ca 45 min lång, spelas utomhus och bästa möjliga ålder är 6-11 år, men alla är självklart välkomna!


Kultursommar i trädgården arrangeras av kulturföreningen Upp på Botten i samarbete med Studieförbundet Bilda, Region Gävleborg och Stenegård. 

Datum / Tid

tisdag, 30 juli 2024 kl: 14:00

Plats

JÄRVSÖ, Lilla Trädgårdsscenen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

50kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad