Menu

Ölprovning - Beer With Robert

Sverige

KARLSHAMN, Best Western Hotell Karlshamn
fredag, 9 augusti 2024 kl:19:00

Robert Andersson, välkänd svensk ölprofil besöker den 9/8 sin hemstad Karlshamn för att hålla en underhållande ölprovning på Best Western Karlshamn. Sex svenska hantverksöl skall provas och det utlovas en och annan överraskning. Det här vill ni absolut inte missa! ????


Det serveras enklare snacks till provningen och den som önskar äta efter provningen kan med fördel anmäla detta på förhand.


Robert Andersson är en svensk ölprofil som spridit ölkultur sedan 2008. Tillsammans med Micael Lysén driver han den populära ölpodden Ölvärlden och är dessutom arrangör till flera olika svenska ölfestivaler. Däribland Växjö Ölfestival, Craft Beer Circus och Great Swedish Beer Festival.


Robert har hundratals ölprovningar i bagaget och har stor passion för att sprida ölkunskap. 2018 gav han tillsammans med Peter M Eronson ut den prisbelönta boken Prova öl - Titta, dofta, smaka.


Robert driver även kontot @beerwithrobert och är kommunikatör för Sveriges Oberoende Bryggerier, Sveriges största förening för bryggerier.

Datum / Tid

fredag, 9 augusti 2024 kl: 19:00

Plats

KARLSHAMN, Best Western Hotell Karlshamn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad