Menu

Simply Sting!

Sverige

KNIVSTA, Knivsta Cik
söndag, 29 september 2024 kl:15:00

**Stings fantastiska musik är älskad av flera generationer. Nu har Musik i Uppland tagit fram en unik produktion där Stings låtskatt har fått nya arrangemang av arrangören/kompositören Mats Hålling med den fantastiska sångaren Lars Säfsund!
Under 2022 kunde Lars Säfsund höras i Konsertkarusellen i en hyllning till Stevie Wonder som Scenkonstnärerna hade den äran att arrangera. Vi välkomnar Lars varmt välkommen tillbaka till scenen i Knivsta!
Lars är med sin breda musikalitet flitigt anlitad i många olika sammanhang och har setts i musikalroller såsom Jesus Christ Superstar, Rent, Sweet Charity och Sol, Vind och Vatten. Och i flera säsonger var han en av sångarna i Let’s Dance i TV 4.
Sting (Gordon Sumner) är en brittisk musiker, kompositör, skådespelare och filantrop. Han har sedan
70-talet verkat som artist. Före solokarriären var Sting basist och sångare i gruppen The Police. Som
soloartist och medlem i gruppen har han sålt över 45 miljoner album. Han har erhållit över sexton Grammystatyetter och nominerats till en Oscar för bästa låt. 2017 tilldelades han Polarpriset.
Arrangeras av Scenkonstnärerna i samarbete med Musik i Uppland och Knivsta kommun.
För en miljövänligare scenkonstupplevelse välj gärna kollektivtrafik, cykel/promenad eller att samåka till föreställningen om möjligt.

Datum / Tid

söndag, 29 september 2024 kl: 15:00

Plats

KNIVSTA, Knivsta Cik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad