Menu

Krischanstaspääxet presenterar - H.C. Andersen

Sverige

KRISTIANSTAD, Kristianstad teater
fredag, 12 juli 2024 kl:19:00

Året är 1834 och i den lilla danska staden Odense befinner sig H.C. Andersen och besitter stor skrivkramp. När pressen från hans bokförlag eskalerar och de hotar med att kasta ut honom och hans syster på gatan tas drastiska metoder till för att försöka väcka författargeniet från sin slummer. Kanske kan H.C. Andersen hitta inspiration till sina nya karaktärer i en modeintresserad borgmästare, en sångfågel från Sverige, eller en liten flicka med listiga försäljningstekniker?

Krischanstaspääxet H.C. Andersen är en föreställning med musik och komik som tar åskådaren på en resa in i sagornas värld. Men hur lätt är det egentligen att skilja på höger och vänster? Och finns det något problem som inte kan lösas med en extra madrass? Och hur vet man egentligen var man har lagt sina osynliga kläder? Det och mycket annat besvaras när Krischanstaspääxets sommarspääx 2024 tar på plats på Kristianstad teater.
-----
När är insläpp?
Insläppet öppnar vid den givna tiden för evenemanget, ridån dras 30 minuter efter. Föreställningen inklusive paus varar ungefär 2,5h timme.

Vad är en VIP-biljett?
Vid köp av VIP-biljett blir du bjuden på alkoholfritt bubbel, kaffe och punschrulle i pausen. VIP-biljetten kostar endast 40 kr extra, helt klart prisvärd!


Krischanstaspääxet Presenterar - H.c. Andersen
2024-07-13 14:00:00
Sverige, KRISTIANSTAD, Kristianstad teater



Krischanstaspääxet Presenterar - H.c. Andersen
2024-07-13 18:00:00
Sverige, KRISTIANSTAD, Kristianstad teater

Datum / Tid

fredag, 12 juli 2024 kl: 19:00

Plats

KRISTIANSTAD, Kristianstad teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

130kr - 210kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad