Menu

Tommy Körberg - Grand Finale - Kristianstad

Sverige

KRISTIANSTAD, Tivoliparken Kristianstad
fredag, 12 juli 2024 kl:19:30

Efter att ha spelat för utsålda hus i Stockholm och Göteborg, tar Tommy Körberg sin succéshow Grand Finale på sommarturné runt om i landet. Han kommer att besöka Sveriges somrigaste spelplatser - från kalkbrott till slott och parker.  Den 12 juli kommer segertåget till Tivoliparken i Kristianstad!


Biljetter
Parkett - 695kr + serviceavgift


Hålltider
18.00 - Dörrarna öppnar in till konsertområdet i Tivoliparken
19.30 - Show
21.20 - Show slut (cirka)


Entré
Kom i god tid! Vi ber dig också att ha din biljett redo för scanning i god tid innan du når entrén. Alla behöver ha giltig biljett för inpassering, notera att bokningsbekräftelse inte gäller som biljett.
För att säkerställa ett tryggt och säkert evenemang genomgår samtliga besökare en lättare visitering vid inpassering. 


VAD GÄLLER ANGÅENDE VÄSKOR?
Polismyndigheten har meddelat oss ett totalt väskförbud under Tommy Körberg. Det innefattar alla typer av väskor och påsar, oavsett storlek.

Undantag
Det finns undantag för väskor som behöver tas med av medicinska skäl, dessa väskor kommer att kontrolleras vid entrén. Du behöver inte ta med något läkarintyg eller recept på din medicin. Plånbok, mobil, korthållare och saker som ryms i en liten ficka är ok att ta med in.

Vi förstår att det kan krävas lite mer planering än vanligt och att det blir lite bökigt.

Åtgärderna är för att säkerhetsställa en trygg miljö för alla. Med ett glatt humör och en kreativ inställning hoppas vi att ni får en fantastisk kväll.

HUR SKA JAG FÅ MED MIG MIN PICKNICK, STOL OCH VARMA TRÖJA IN PÅ OMRÅDET OM JAG INTE FÅR PACKA DET I EN VÄSKA?
Vi uppmanar alla besökare att i den mån det går, endast ta med det mest nödvändiga. Lägg saker i dina fickor, knyt extratröjan runt axlarna, lägg solkrämen & vattenflaskan i skrindan eller i fickan, ta stolen & filten under armen och bär mat och dryck i händerna när du kommer till entrén. Vill du t.ex. binda ihop fyra stolar i ett spännband, snöre eller rep och bära över axeln eller ta din dryck och mat på en bricka? Det är bara kreativiteten som stoppar dig.

VAD FÅR JAG TA MED IN PÅ ARENAN?
Biljett, skrinda, fällbar stol, filt, solkräm, varm tröja, regnkläder, picknick, alkoholhaltig dryck i plast eller burk, mat i plastlåda eller plastburk samt bricka att bära detta på.

VAD FÅR JAG INTE TA MED IN PÅ ARENAN?
Det är förbjudet att ta med väskor eller påsar, paraplyer, alla former av glas (med undantag för medicinflaskor), starksprit, grill, metallknivar/metallbestick eller andra föremål som kan skada andra. Det är inte heller tillåtet att ta med sig något djur in på arenan. All form av proffesionell ljudupptagning eller systemkamera är också förbjuden.

Vi kan tyvärr inte tillhandahålla någon väskförvaring utanför entrén, så se till att lämna din väska i bilen eller hemma!

VAD GÄLLER FÖR PERSONAL OCH VÄSKOR?
Turnésällskapet, funktionärer, journalister, samt övriga som arbetar under evenemanget omfattas inte av väskförbudet.

Datum / Tid

fredag, 12 juli 2024 kl: 19:30

Plats

KRISTIANSTAD, Tivoliparken Kristianstad

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

476kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad