Menu

JAZZCAFÉ: SNORRE KIRK EUROPEAN QUARTET

Sverige

LANDSKRONA, Landskrona Teater
onsdag, 18 september 2024 kl:19:00

Med en stjärnspäckad orkester bestående av personliga och utmärkande solister, och med en högst originell repertoar där spelglädje, närvaro och inte minst swing står i främsta rummet, har trummisen och kompositören Snorre Kirk lyckats göra sin orkester till en av de mest efterfrågade både hemma och utomlands.
Snorre har sju kritikerrosade album i bagaget och framträdanden på världens ledande jazzfestivaler.
I Snorres European Quartet återfinns den italiensk-amerikanske altsaxofonisten och klarinettisten Giacomo Smith baserad i London och verksam i Kansas Smittys House Band, liksom som solist med många från Jamie Cullum till Wynton Marsalis. Från samma kreativa miljö i den brittisk huvudstaden hittar vi också pianisten Joe Webb, en av Englands stora up-and-coming pianostjärnor. Med basisten Anders Fjeldsted är kvartetten komplett och med en fast förankring i traditionen, men med blicken fäst på framtiden är det här ett prov hur klassisk jazz kan låta 2024.
Tidlös musik, det går aldrig ur stil!

SERVERING I ANSLUTNING TILL FÖRESTÄLLNINGEN Restaurang Matscenen står för servering på Landskrona teaters arrangemang. Om ni önskar äta till föreställningar/gigs som ges på restaurangscenen gäller först till kvarn. På grund av jazzcaféernas ökade popularitet rekommenderar vi därför att vara på plats kring tid för dörrarnas öppning.

ARRANGÖR
Landskrona Teater, Musik i Syd och Jazz i Landskrona

Datum / Tid

onsdag, 18 september 2024 kl: 19:00

Plats

LANDSKRONA, Landskrona Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80kr - 140

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad