Menu

JAZZCAFÉ: FANNY GUNNARSSON QUARTET

Sverige

LANDSKRONA, Landskrona Teater
onsdag, 6 november 2024 kl:19:00

Musiken rör sig sömlöst mellan jazz, pop, atmosfäriska partier och drömska ljudlandskap. Det finns plats för många improvisatoriska inslag även om kompositionen alltid är i fokus.
Starka melodier och utmejslad harmonik har blivit gruppens signum och Fanny Gunnarssons roll som både pianist och sångerska gör att musiken kan ta olika riktningar beroende på vad som ska förmedlas. Texterna är ofta personliga och relaterbara i sin sårbarhet och bidrar till en djupare förståelse kring låtarnas budskap.
“Musiken är i grunden lyrisk, vacker och en aning melankolisk, Fanny Gunnarssons honungslena röst och smidiga pianospel bildar en perfekt symbios med Karolina Almgrens sopransax, som gärna spelar unisont med sångmelodin eller lägger stämmor till den. ”
Alexander Agrell – Sydsvenskan
Fanny Gunnarsson - piano, sång, komposition
Karolina Almgren – sopransaxofon
Kristian Rimshult – kontrabas
Hannes Olbers – trummor

SERVERING I ANSLUTNING TILL FÖRESTÄLLNINGEN Restaurang Matscenen står för servering på Landskrona teaters arrangemang. Om ni önskar äta till föreställningar/gigs som ges på restaurangscenen gäller först till kvarn. På grund av jazzcaféernas ökade popularitet rekommenderar vi därför att vara på plats kring tid för dörrarnas öppning.

ARRANGÖR
Landskrona Teater, Musik i Syd och Jazz i Landskrona

Datum / Tid

onsdag, 6 november 2024 kl: 19:00

Plats

LANDSKRONA, Landskrona Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 140

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad