Menu

EBBOT LUNDBERG & THE SOLAR CIRCUS

Sverige

LANDSKRONA, Landskrona Teater
fredag, 15 november 2024 kl:19:00

Som konstnärlig ledare och frontman i två av Skandinaviens mest inflytelserika rockband, Union Carbide Productions och The Soundtrack of Our Lives , har Ebbot Lundberg skapat sig en helt egen genre genom sin karismatiska personlighet och sitt metafysiskt sluga sätt att formulera tidseran vi befinner oss i.
Ebbot står i en klass för sig och kanske är svår att sätta i ett fack men det handlar mest om psykedeliskt jazzinfluerad rock och popmusik som pekar åt alla tänkbara riktningar.
Han har sedan starten av sin karriär jobbat som arrangör medproducent åt Internationella artister som Five Billion In Diamonds , Nicolai Dunger, The New Alchemy, Tentakel, Audio Laboratory, Discopundare m.m. Han har även figurerat i Så mycket Bättre och egna programmet Ebbots Ark och blev därigenom ”folklig” i hemlandet Sverige.
Just nu är Ebbot superaktuell med EP´n When The Shape Of Things Turn Into Sound I lanseringen av trippel-LP´n Beyond The Kybalion. Ett projekt med 33 låtar som startade redan digitalt den 22 Februari 2022 i Egypten och kommer att sluta som färdig vinyl-sarkofag någon gång under 2025.
Och i november 2024 gör Ebbot sin första riktiga soloturné tillsammans med bandet The Solar Circus som består av lite varierande gäster från det förflutna. Bland annat med gitarristen Billy Cervin från tidigare kompbandet The Indigo Children.
Turnén startar i november och till Landskrona kommer han fredag 15 november. Vi är orimligt glada att kunna presentera en av Sveriges bästa rocksångare i en av Sveriges bästa salonger!

SERVERING I ANSLUTNING TILL FÖRESTÄLLNINGEN i både foajé och restaurang, i regi av Matscenen. Bordsreservation kan göras på restaurangens hemsida.

ARRANGÖR
Landskrona Teater


Ebbot Lundberg & The Solar Circus
2024-11-30 19:00:00
Göteborg, Pustervik

Datum / Tid

fredag, 15 november 2024 kl: 19:00

Plats

LANDSKRONA, Landskrona Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad