Menu

PROS & CONS

Sverige

LANDSKRONA, Landskrona Teater
lördag, 12 oktober 2024 kl:19:00

Ett kärt återseende!
Pros & Cons är en av Sveriges och Europas mest framstående vokalgrupper med en rad framträdanden i både Sverige och utomlands i bagaget.
Våren 2017 var gruppen, för andra gången i karriären, nominerade i flera kategorier till CARA Awards (Contemporary Acapella Recording Awards) som inom modern vokalmusik är den finaste internationella utmärkelse en vokalgrupp kan få.
Musik från Pros & Cons senaste skiva Sverige var nominerad till priset i tre klasser ("Best European Album", "Best Folk Song" och "Best Professional Arrangement") och Pros & Cons bas och arrangör Joel Bexelius vann priset för "Best Professional Arrangement" för arrangemanget till gruppens version av Ack Värmeland Du Sköna.
Pros & Cons är annars i Sverige mest kända för sin hit Allting Går Så Bra För Oss som gruppen bland annat framförde i SVT i Allsång på Skansen 2012.
Pros & Cons senaste skiva, som har Sverige och svensk musik som tema, släpptes våren 2016. Även denna gång samarbetade Pros & Cons med en av världens främsta producenter av modern a cappellamusik, den tvåfaldige American Grammy Award-vinnaren Bill Hare. När första singeln från albumet Sverige släpptes – en a cappella-version av The Arks Calleth You, Cometh I – fick den tillhörande musikvideon mycket positiv respons och spreds inom loppet av ett dygn som en löpeld på Facebook.
Pros & Cons sjunger a cappella, d.v.s. helt utan instrument men lyckas med sina röster och modern ljudteknik att låta som ett helt band. Detta gör Pros & Cons till Sveriges enda renodlade Vocal Band. Man måste själv uppleva resultatet för att tro på det – wow-faktorn är hög!
På sina konserter blandar Pros & Cons eget material med kända covers och bjuder på ett brett musikaliskt spektrum där dynamiken och energin flödar över scenkanten. Repertoaren spänner över alltifrån kända svenska och internationella poplåtar till äldre visor i unika tolkningar som publiken aldrig hört förut samt en rad egenskrivna låtar. Däremellan kan publiken också förvänta sig en rad både roliga och tankeväckande reflektioner - kort och gott en fulländad konsertupplevelse.
Pros & Cons består av Ola Bergstrand, Joel Bexelius, Erik Odsell, Tomas de Souza och Pär Thored.

SERVERING I ANSLUTNING TILL FÖRESTÄLLNINGEN i både foajé och restaurang, i regi av Matscenen. Bordsreservation kan göras på restaurangens hemsida.

ARRANGÖR
LIONS LANDSKRONA

Datum / Tid

lördag, 12 oktober 2024 kl: 19:00

Plats

LANDSKRONA, Landskrona Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad