Menu

JAG OCH BETTAN

Sverige

LANDSKRONA, Landskrona Teater
lördag, 2 november 2024 kl:15:00

Att bo själv långt ute på landet känns ofta bra, men ibland lite ensamt. En dag knackar det på dörren. Det är Bettan. Hon kommer in som en virvelvind med tusen historier och lika många prylar från världens alla hörn. Bettan är så rolig att det inte gör någonting att hon flyttar in både sig själv och alla sina saker i huset. Till en början i alla fall. Sen känns det inte riktigt bra längre.
Jag och Bettan är en föreställning fritt baserad på den Augustprisnominerade boken Bettan av Marie Norin och Elisabet Ericson. Genom countrydoftande sångnummer, humor och dråpliga situationer berättar Jag och Bettan om hur det kan vara att längta efter sällskap men känna sig kvävd av en kompis. Och hur viktigt det är att sätta gränser. Att rent av våga säga ”nej”.
Välkomna till en otroligt fin och rolig barnföreställning i vår salong!
Föreställningen syntolkas gratis via Teater 23:s digitala syntolkningssystem. Läs mer på teater23.se och boka syntolkning via syntolkning@teater23.se.

SERVERING I ANSLUTNING TILL FÖRESTÄLLNINGEN i både foajé och restaurang, i regi av Matscenen. Bordsreservation kan göras på restaurangens hemsida.

ARRANGÖR
Landskrona Teater

Datum / Tid

lördag, 2 november 2024 kl: 15:00

Plats

LANDSKRONA, Landskrona Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad