Stäng reklam
Menu

TILDA COMEDY - Teckomatorps Humorfabrik

Sverige

LANDSKRONA, M/S Tilda avgång
torsdag, 10 oktober 2024 kl:18:00

Säkra dina biljetter till Tilda Comedy - Skrattfest på M/S Tilda med Teckomatorps Humorfabrik!
Är du redo för en skrattfylld kväll som kommer få dig att kikna? Succén från ifjol Tilda Comedy tar plats ombord på M/S Tilda, och tillsammans med Teckomatorps Humorfabrik bjuder vi på en humorshow som kommer sätta dina skrattmuskler på prov!
som om detta inte var nog serverar vi en magisk buffé. På menyn står saftiga kycklingspett, fräscha ishavsräkor, smakrika färsspett och massor av fräscha sallader och såser som passar alla smaker.
Med en härlig mix av några av Södra sveriges vassaste stand up-artister är detta en kväll fylld av spontanitet, vassa skämt och galna observationer - allt i den unika atmosfären ombord M/S Tilda. Oavsett om du är en erfaren komedientusiast eller bara vill ha en kväll fylld av glädje, är detta eventet du inte vill missa.
Det blir inte bättre än så här: Skeppsborkajen förvandlas till humorns hem när M/S Tilda ankrar upp och gör plats för en magisk upplevelse. En kväll där komiken tar över vattnet, och där varje skämt känns som en våg av skratt.
Biljetterna går snabbt, så boka nu och säkra din plats på en kväll med Tilda Comedy och Teckomatorps Humorfabrik. Skratt, utsikt och underbar stämning - allt på ett och samma ställe. Det här blir en kväll att minnas!


Tilda Comedy - Teckomatorps Humorfabrik
2024-10-10 19:00:00
Sverige, STAD, Spelplats



Tilda Comedy - Teckomatorps Humorfabrik
2024-11-14 18:00:00
Sverige, LANDSKRONA, M/S Tilda avgång



Tilda Comedy - Teckomatorps Humorfabrik
2024-11-14 19:00:00
Sverige, STAD, Spelplats

Datum / Tid

torsdag, 10 oktober 2024 kl: 18:00

Plats

LANDSKRONA, M/S Tilda avgång

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad