Menu

100 Års Hits - En Musikalisk Tidsresa

Sverige

LOMMA, Lomma Dansrotunda
lördag, 7 september 2024 kl:19:00

Upplev 100 ÅR AV HITS - En Fartfylld Musikalisk Tidsresa!
Välkommen till en kväll fylld av glädje, nostalgi och fantastisk musik! "100 Års Hits" är showen som tar dig med på en oförglömlig resa genom tidernas största svenska hits från 1924 till 2024. Om du älskar att sjunga med i välkända melodier, dansa till rytmer från olika decennier och uppleva musikens magi på nära håll, då är detta ett måste!
Efter att ha gjort succe på Victoriateatern i Malmö med kväll efter kväll av fullsatta hus och en extatisk publik, tar vi nu denna hyllade show till Lomma! Missa inte chansen att vara med när stämningen och musiken fyller rummet med energi och glädje.
Kvällens kapellmästare och ciceroner, Kristoffer Jonzon och Pontus Stenkvist, är inga främlingar på scenen. Dessa två av Skånes mest eftertraktade trubadurer och underhållare har en enastående förmåga att få varje publik att känna sig som en del av showen. De är inte bara mästare på att spela alla låtar som någonsin skrivits (nästan alla i alla fall), utan också på att skapa en atmosfär där ingen kan sitta still.

Datum / Tid

lördag, 7 september 2024 kl: 19:00

Plats

LOMMA, Lomma Dansrotunda

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad