Menu

Danskväll med Malin & David Watson + Dansbands-DJ

Sverige

LÅNGSELE, Lundgrens Loge
fredag, 5 juli 2024 kl:18:00

Nu har du chansen att prova på och lära dig grunderna i Cha-Cha, Salsa och Tango under Malin och David Watsons proffsiga ledning!
Malin och David har haft en otroligt framgångsrik tävlingskarriär tillsammans och rankade sig som bäst på en 8:e plats i världen av 600 internationella danspar i den högsta elitklassen.
Under sju års tid turnerade de runt i världen med den internationella succédansshowen Burn the Floor, med åtta shower i veckan och framträdanden i 90 olika storstäder. Sedan första säsongen av TV-programmet Let’s Dance på TV4 2006, där de båda deltog som proffsdansare, har de inspirerat och fascinerat många dansentusiaster. Nu kommer de till Lundgrens Loge i Långsele för att dela med sig av sina kunskaper till dig!
Missa inte denna unika möjlighet att förfina dina danssteg eller prova på något nytt och njut av en dansupplevelse i världsklass!
Men det är absolut inte allt! Under kvällen kommer Dansbands-DJ Janne Röhlander också att spela goa och svängiga dansbandshits för en fox eller bugg på vårt stora härliga dansgolv.
Pris vid förköp (Tickster): 190 kr
Pris vid entré: 220 kr
Vi är kontantfria men tar såklart emot betalning både via swish och kort.
Välkommen till Lundgrens Loge för en danskväll du sent kommer att glömma!

Datum / Tid

fredag, 5 juli 2024 kl: 18:00

Plats

LÅNGSELE, Lundgrens Loge

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

190

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad