Menu

Jul med Brolle & Mimi Werner

Sverige

MALÅ, Malå Kyrka
söndag, 1 december 2024 kl:17:30

Efter två slutsålda kyrkoturneér år 2018 och 2019, med fullsatta kyrkor där både publik och media var lyriska. Nu åker äntligen countryartisten Mimi Werner & entertainen Brolle ut på sin tredje kyrkoturné tillsammans.
Med väl valda kyrkor besöker paret 4 exklusiva kyrkor denna vinter där dem kommer bjuda dig på en underbar kväll i julens tecken.
Precis som föregående år så kan publiken vänta sig en avskalad och intim kväll där magi garanterat uppstår i ett format där musiken och berättelserna bakom låtarna är i fokus. Brolle och Mimi kommer bjuda publiken på eget material och självklart också fantastiska tolkningar som hör julen och vintern till.
Det har nu gått över 18 år sedan Brolle slog igenom med dunder och brak. Svenska folket tog snabbt den originella och skönsjungande norrlänningen till sina hjärtan. Hans tolkningar av bla Elvis tillhör de bästa som gjorts inte bara i Sverige utan i hela världen enligt många. Han har skaffat sig en bred publik och med sin säregna stil samt fantastiska röst har han trollbundit svenska folket under en lång tid.
De senaste året har vi sett Brolle i huvudrollen på succéshowen Elvis, Cash, The Killer & me som gått för slutsålda hus på Göta Lejon i Stockholm.
2024 har Brolle släppt ny egenskriven musik och är aktuell med mer musik.
Artisten Mimi Werner kommer från Kinna och vi har sett henne i Melodifestivalen 2016 och 2018 med de egenskrivna låtarna "Ain´t no good" och ”Songburning”.
Mimi är en svensk countryartist som 2015 fick hon sitt första skivkontrakt, i samband med det så reste hon till Nashville, Tennesse för att skriva och spela in musik tillsammans med låtskrivarna och musikerna bakom Dolly Parton. Mimi driver en egen Honky Tonk i mitten av Stockholm och har en stor förkärlek till countryns målande texter.
2017 blev Mimi Werner och Brolle utsedda till att bli ambassadörer för hjälporganisationen Hoppets Stjärna/Star of Hope. Mimi och Brolle åkte till Rumänien och tog del av de fattiga barnens vardag och spelade och sjöng tillsammans på hjälpcentret i Valea Seaca.
Tillsammans åker de i vinter ut i Sverige för att förgylla några väl valda städer/orter med deras underbara intima och exklusiva kyrkoturné. Varmt välkommen!


Jul Med Brolle & Mimi Werner
2024-11-25 18:00:00
Sverige, KINNA, Kinna Kyrka



Jul Med Brolle & Mimi Werner
2024-12-02 18:00:00
Sverige, ÖJEBYN, Öjeby Kyrka



Jul Med Brolle & Mimi Werner
2024-12-03 18:00:00
Sverige, KALIX, Kalix Kyrka

Datum / Tid

söndag, 1 december 2024 kl: 17:30

Plats

MALÅ, Malå Kyrka

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad