Menu

Synth i Molkom

Sverige

MOLKOM, Molkoms Folkhögskola
lördag, 10 augusti 2024 kl:16:00

Putsa kängorna, dra fram synthigaste oufiten eller kom precis som du är, den 10 augusti är det dags för Synth i Molkom! En mysig utomhusfestival med begränsat antal biljetter som byggs upp på en folkhögskola i Molkom utanför Karlstad.
Band 2024
Agent Side Grinder (SE)
Sturm Café (SE)
Bagger 258 (DE)
TraKKtor (SE)
Octolab (SE)
Gamma Vortex (SE)
Kristinehamns Synthförening (SE)
Molkoms folkhögskola har mat och dryck (med och utan alkohol) till försäljning. Det är inte tillåtet att ta med egen mat och dryck in på området.
Åldersgräns: 18 år
Dörrarna öppnas kl 16.00 och vi stänger 01.
Mer information om Synth i Molkom och banden finns på hemsidan: www.musikimolkom.se/synth
Buss Karlstad - Molkom
Vår egna buss avgår kl 15.20 från Karlstads busstation
och kör tillbaka kl 01.15. Du måste förhandsboka din bussbiljett för att kunna åka med.
Väskor
Vi följer de säkerhetsrutiner som finns kring väskor. Väskor större än 40x40x20 cm (höjd x bredd x djup) är inte tillåtna att ta med in på området. Stora väskor så som exempelvis resväskor eller andra stora väskor kommer inte godkännas utan giltig anledning. Alla väskor måste visiteras för att få komma in på festivalområdet. Om du inte vill att din väska ska visiteras så får du lämna din väska hemma eller på annan plats.
Vi har ett ökat säkerhetsläge som vi måste förhålla oss till och det gör också att vi förbehåller oss rätten att neka saker som vi finner olämpligt med de nya förutsättningarna.
Om Synth i Molkom
Synth i Molkom arrangeras av den ideella föreningen Kreativa Egon. Vi har begränsat antal biljetter till våra konserter och fokuserar på mötet i musiken där artister och publik kommer varandra nära.
Synth i Molkom arrangeras i samarbete med Molkoms folkhögskola (Region Värmland) och med stöd av Karlstads kommun, Swedbank och Studiefrämjandet Örebro-Värmland.

Datum / Tid

lördag, 10 augusti 2024 kl: 16:00

Plats

MOLKOM, Molkoms Folkhögskola

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

550

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad