Menu

Lillasyster | Lilla Helfvetet

Sverige

MORA, Lilla Helfvetet
lördag, 12 oktober 2024 kl:21:00

Artist: Lillasyster
Spelplats: Live @ Lilla Helfvetet
Datum: 12 oktober 2024
Tid: Öppet 21.00 -02.00
Biljetter: 250 sek
Åldersgräns: 18 År

Lillasyster kommer och säger Tack & Förlåt Mora!
Det har kommit till sitt slut och det är nu med en hel del vemod jag kommer meddela er att Lillasyster kommer till oss på Lilla Helfvetet för ett sista gig!
Hela fem gånger har det blivit under de nio år Lilla Helfvetet har funnits som de spelat och underhållit oss här. Jag minns fortfarande första gången de spelade hos oss och det känns som om det var igår även fast det gått 7 år nu.
Men nu står det klart, de vill komma tillbaka till Mora och Lilla Helfvetet för att få säga tack för sin tid. Lillassyster är inte bara fyra bandmedlemmar som rockar loss utan hämningar utan de är tillika en del av Lilla Helfvetets familj.
Efter att ha deltagit i mello med låten ’Till Our Days Are Over’ så har vi åter kunnat se deras energi flöda på scenen. För det är väl det man mest förknippar gänget med, fullt ös! Det som de även visar gång på gång är den professionella framträdande, med att vara ett band som är mycket tajta musikaliskt.
Det är med kärlek vi hälsar hem Lillasyster igen för en sista gång, till dalarnas hetaste livescen!
Tack & Förlåt!
Evenemanget är från 18 år oavsett förköp eller på dörren. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och ändringar i evenemanget. Håll er uppdaterade på våra sociala medier så som Facebook och Instagram. Engångsinsläpp gäller hos oss oavsett om du har förköpsbiljett eller inte.
Varmt välkomna till oss på Lilla Helfvetet.

Datum / Tid

lördag, 12 oktober 2024 kl: 21:00

Plats

MORA, Lilla Helfvetet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad