Menu

Musse & Helium

Sverige

NYKÖPING, Konsertsalen Culturum
lördag, 28 september 2024 kl:13:30

Musse & Helium, de älskade mössen vars charm har erövrat både Sveriges och Norges hjärtan, är stolta över att presentera sin storslagna höstturné 2024, "Musse & Helium, siktar mot stjärnorna 2024”.
Efter en enastående framgång förra hösten, där de genomförde 24 shower och sålde över 12 000 biljetter på rekordtid, är Musse & Helium redo att fortsätta erbjuda en oöverträffad underhållning för barn och familjer runt om i landet.
Deras live-show är mycket mer än en vanlig teaterföreställning – det är en 45-minuters interaktiv upplevelse där barnen bjuds in att delta i äventyret när Musse & Helium följer sin dröm att bli popstjärnor och uppträder på en talangjakt. Med enastående originalmusik, omgjorda klassiker och energifylld dans, garanteras publiken en magisk stund som kommer att skapa minnen för livet.
Musse & Heliums föreställning är utformad för att locka till skratt, spänning och kreativt engagemang hos barn i alla åldrar. Genom att kombinera berättande, musik och interaktivitet skapar de en atmosfär där varje barn känner sig som en del av showen, vilket ger en upplevelse som är både unik och oförglömlig.
Efter varje föreställning får alla chansen att träffa Musse & Helium personligen i en Meet n Greet-session, där kan barnen ta bilder och få en varm kram från sina favoritmöss.
Föreställningens längd: 45min, ingen paus
Alla behöver boka biljett, även de som sitter i knät.


Musse & Helium
2024-09-22 14:00:00
Sverige, BOLLNÄS, Kulturhuset Bollnäs

Datum / Tid

lördag, 28 september 2024 kl: 13:30

Plats

NYKÖPING, Konsertsalen Culturum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad