Menu

VISAFTON MED THILINI TRIO & KALLE MORAEUS

Sverige

ORSA, Orsa Hornberga Gård
måndag, 31 juli 2023 kl:19:00

Den 31 juli blir det VISAFTON i Orsa Hornberga Gårds Oktogon med Thilini Trio med Kalle Moraeus som gästartist. Tillsammans tolkar de Cornelis Vreeswijk. Thilini sjunger soulig blues som om hon vore Bessie Smith eller Janis Joplin. Men Thilini kommer från Falun i Dalarna. Hon är lika hemma i bluesen som i folkmusiken som varit en självklar del under uppväxten. Hon har under många år sjungit Cornelis och släppte våren 2022 ett album med Cornelistolkningar. Thilini deltog i Povel Ramels 100-årsjubileum Rameliana och sjunger gärna och ofta gammal jazz. En röst mycket väl värd att höra. På Orsa Hornberga Gård backas hon upp av den svängige kontrabasisten Johan Bengtsson och den lyhörde pianisten Per Walfridsson.
Kalle Moraeus, som knappast behöver någon presentation, gästar trion under kvällen med både sång och musik.
Konserten genomförs i lantlig miljö i gårdens Oktogon, en åttkantig, mycket hög lokal med god akustik. Oktogonen ligger på en härlig sommaräng och vid vackert väder låter vi portarna stå öppna.
Restauarangen är öppen för middag före konserten (bordbokning krävs) och för drycker efteråt. Konserten innefattar en kort paus med servering på plats.   

Datum / Tid

måndag, 31 juli 2023 kl: 19:00

Plats

ORSA, Orsa Hornberga Gård

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

325kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad