Menu

Sonja Aldén - Julkonsert

Sverige

SÖDERKÖPING, Söderköpings Brunn
onsdag, 18 december 2024 kl:21:00

Varmt välkomna till en oförglömlig konsert med sångerskan Sonja Aldén där ni även kan äta julbord på anrika Söderköpings Brunn. 
Sonja Aldén är en av Sveriges mest folkkära sångerskor. Med sin klara och rena röst, sin omedelbara närvaro, älskade melodier och livsnära texter, har Sonja slagit rot i otaliga hjärtan och knutit starka band till sin publik. Hennes personliga sätt, den varma humorn och kärleken till musiken, genomsyrar alla hennes framträdanden. 
Det stora genombrottet kom i Melodifestivalen 2007 där hon tog sig hela vägen till final med jättehiten “För att du finns”. Låten kom att slå flera rekord och utsågs bland annat till “Årets låt” på Svensktoppen, där den även abonnerade på förstaplatsen i över ett halvår.Efter succén i Melodifestivalen släpptes debutalbumet “Till Dig”, vilket sålde guld och belönades med ett flertal Grammisnomineringar samt gav Sonja en Rockbjörn i den prestigefulla kategorin “Årets Kvinnliga Artist”. 
Sedan dess har hon hunnit ge ut ytterligare fem soloalbum, ett flertal andra album och singlar, och hon turnerar flitigt över hela Sverige, inte minst i juletid, och nu kommer hon för första gången till Söderköpings Brunn för att sjunga in julen! 
Varmt välkomna in i värmen!
Mellan kl 18.00-20.00 serverar Söderköpings Brunn sitt populära julbord i Å-salongen och konserten börjar sedan kl. 21.00. Insläpp i Brunnssalongen kl 20.15
Välj mellan tre olika paket:
Konsertbiljett: 495kr 
Julbord och konsert : 995kr 
Julbord, boende del i dubbelrum inkl frukostbuffé och konsert 1.995kr
Vi släpper begränsat antal biljetter!
Arrangör: Söderköpings Brunn och Strenge & Wingren AB

Datum / Tid

onsdag, 18 december 2024 kl: 21:00

Plats

SÖDERKÖPING, Söderköpings Brunn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495kr - 1995kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad