Menu

Donnez - Nostalgihelgen

Sverige

SANDHEM, Sägnernas hus
torsdag, 1 augusti 2024 kl:20:00

### Donnez - Nostalgihelgen hos Sägnernas hus
**Datum och tid:** 1 augusti 2024, 20:00
**Plats:** Sägnernas hus
**Biljettpriser:** Från 270,00 SEK
Är du redo att stiga in i en tidmaskin fylld med musik och minnen? NOSTALGI-HELGEN börjar med Donnez,följs sedan av Streaplers och sen en överraskning på lördagen, nytt för i år, arrangeradsav Sägnernas hus. Denna speciella kväll är dedikerad till de som älskar att svepas med i svunna tiders rytm och melodi.
Donnez, kända för sina starka liveframträdanden och förmåga att trollbinda sin publik, kommer att framföra sina största hits och få dig att dansa och njuta under hela kvällen. Försäkra dig om att inte missa denna musikaliska tidsresa som garanterat kommer att väcka en del gamla minnen till liv och skapa nya oförglömliga ögonblick.
Sägnernas hus, med sin pittoreska och inspirerande omgivning, utgör den perfekta bakgrunden för en kväll där musik och nostalgi står i centrum. Samla vännerna, boka dina biljetter och gör dig redo för en kväll där tiden står stilla.
Biljetterna är begränsade, så vänta inte för länge! Säkra din plats till Nostalgihelgen och låt Donnez förvandla din kväll till en minnesvärd musikfest. Vi ses där!
Stanna-hela-helgen-pris = 600 kr för 3 dagar. Bokas separat

Datum / Tid

torsdag, 1 augusti 2024 kl: 20:00

Plats

SANDHEM, Sägnernas hus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad