Menu

Nostalgihelgen Sägnernas 1-3 Aug

Sverige

SANDHEM, Sägnernas hus
torsdag, 1 augusti 2024 kl:18:00

Välkommen till Nostalgihelgen Sägnernas 1-3 aug!
Kom och upplev en magisk helg full av nostalgisk musik och underhållning i hjärtat av Sägnernas hus. Från den 1:a till den 3:e augusti från klockan 18:00, har du chansen att återuppleva gamla favoriter och röra dig till toner som för dig tillbaka i tiden. Sägnernas hus har skapat ett event som kommer att förgylla dagar och kvällar med skön musik och mycket nostalgiupplevelse.
Nytt för i år: Gammaldanskurs med PA & Marie och Danssköldarna på lördagen. Kvällen avslutas sen med Riktig gammaldans med *Eva & Ingvar*
Med en biljettpriset på endast 600,00 SEK, i en vänlig atmosfär och ett program fyllt av överraskningar, är detta en helg du inte vill missa. Oavsett om du är här för de tidlösa låtarna, den unika miljön, eller bara för att skapa nya minnen med gamla vänner, kommer Nostalgihelgen att ge dig en upplevelse utöver det vanliga.
Så ta en resa bakåt i tiden och låt musiken föra dig bort till minnenas land. Säkra dina biljetter idag och gör dig redo för tre magiska kvällar i Sägnernas hus!
Vi ses där!

Datum / Tid

torsdag, 1 augusti 2024 kl: 18:00

Plats

SANDHEM, Sägnernas hus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

600

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad