Stäng reklam
Menu

Vargen

Sverige

SKÄLLINGE, Skällingegården
lördag, 30 november 2024 kl:19:00

OBS FRAMFLYTTAT DATUM: Lördag 30 november kommer Vargen till Skällingegården med 5-mannaband och har med sig Resebyrån som support act!
Vargen har de senaste åren skapat sig ett rykte för sin förmåga att genomsyra sin musik med vackra nyanser av både glädje och melankoli. Med hyllade tolkningar av Bob Dylan (på både svenska och engelska) och poeten Dan Andersson har artisten blivit ett etablerat namn på den svenska singer-songwriter-scenen. Vargens musik är en blandning av 60-70-talsrock, americana och blues och liknelser har dragits till artister som David Bowie, Nick Cave, Tom Waits, Bob Dylan och Dire Straits.
Det självbetitlade debutalbumet med egna låtar på engelska släpptes i november och har för närvarande en dryg miljon streams på Spotify. 
På Skällingegården bjuds publiken även på nya låtar från det kommande albumet "Citizen Wolf", som spelas in under hösten. Första singeln CAESAR hade release 15 mars.

Reine Johansson  är en halländsk skådespelare och musiker med rötter inom rock- och punkscenen. På scen och skiva backas han av medlemmar från bl.a. Isildurs Bane och Varberg Big Band: Per Bengtsson (elgitarr); Dag Hallberg (keys); Andreas Alm (akustisk gitarr); Christian Kullberg (bas) & Klas Assarsson (trummor & percussion). 

Resebyrån är fyra vänner från Varberg som spelar indie-pop. Debutalbumet "Utomlands" kom i vintras och finns på Spotify. Mer info: Instagram


Insläpp kl 18:00
19:00 - ca 19.20 Resebyrån
Paus med möjlighet till att köpa fika
19.40 - ca 21.00 Vargen


VARGEN - LÄNKAR: Facebook - Instagram - Spotify
Recordia Live Video (YouTube)

Musik, videos, LP/CD Store, m.m: Vargen - Linktree

Konserten genomförs med stöd av Region Halland / Kultur i Halland
I samarbete med Bygdegårdarnas Riksförbund och Studieförbundet Vuxenskolan Halland - sv.se/halland

Datum / Tid

lördag, 30 november 2024 kl: 19:00

Plats

SKÄLLINGE, Skällingegården

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad