Menu

Fredrik Swahn & Martin Östergren - Essence

Sverige

STJÄRNSUND, Smedjan Stjärnsund
söndag, 30 juni 2024 kl:19:00

Fredriks unika energi och öppnande sånger kommer äntligen att få fritt spelrum med hans närmaste musiker, kollega och vän - Gudabenådade pianisten och sångaren Martin Östergren.
Tillsammans fyller dessa 2 röster, piano och otroliga lyhördhet Smedjan i Stjärnsund med sina över 30 år av samskapande!

Konserten blir en resa lika varierad som Fredriks liv...“Essensen” av den har fått uttryck i den här unika, levande konserten med musik, reflektioner, skratt, igenkänning och samspel från 10 år som också hörs på det akustiskt “live i studio”-inspelade albumet som finns ute - Essence.

Konserten tar oss tillbaka till rötterna, till essensen av att vara människa - att vara i kontakt med oss själva och varandra, med hjälp av att hitta vårt hjärtas sång.

Fredriks lyckliga väg att få sjunga så mycket i livet har ofta tagit tillbaka honom till essensen av att vara människa när vi gång på gång fastnar i huvudet, stress, multitasking, prestation. Därför ringde Fredrik upp Martin Östergren(bla. Helen Sjöholm) och ville gå in i en studio med flygel bara de 2 och på en dag spela in 14 låtar och ha kul!! Så tillbaka till rötterna och Essensen i Smedjan 30/6.

Datum / Tid

söndag, 30 juni 2024 kl: 19:00

Plats

STJÄRNSUND, Smedjan Stjärnsund

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

175kr - 995kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad