Stäng reklam
Menu

Standupkväll med Hasse Brontén

Sverige

TÄBY, Tibble teater
fredag, 4 oktober 2024 kl:20:00

NOCK-Norrorts Comedy Klubb har äran att presentera den fantastiska Hasse Brontén på en standupkväll med flera komiker!


Showen på Tibble teater den 4e oktober kl. 20.00-c.22.00 är i 2 akter med 15 minuters paus.
Åldersgräns: 18 år.

Kvällen arrangeras av NOCK-Norrorts Comedy Klubb 
https://norrortscomedy.se/
nock.comedy@gmail.com


Före detta polisen Hasse Brontén kommer till Tibble teater för att få oss att skratta! Inte nog med det så har han med sig ett helt gäng komiker som kommer att se till att kvällen blir oförglömlig! 


Sedan Hasse Brontén framröstades som årets nykomling vid Stand-up-galan 2005 har han medverkat i flera populära humorprogram såsom Cirkus Möller, Parlamentet och Time Out. Vi känner honom även som programledare för Efterlyst på TV3 och poddare med podcasten Snutsnack. Det finns nog ingen som gått ifrån ett gig med Hasse Brontén och varit missnöjd - han levererar alltid 100 % energi, glädje och engagemang.


Kvällens konferencier Kathryn LeRoux är en amerikansk ståuppkomiker bosatt numera i Stockholm -tur för oss! Hon är känd från standupklubbar som RAW eller Norra Brunn samt från olika komediserier på SVT. Full av energi och karisma är Kathryn LeRoux känd för att charma även de tuffaste i publiken, någon du sent kommer att glömma.


Uppsalakomikern Simon Garshasebi känner man igen från "Laxbralla", "Leif och Billy", ”Snälla kriminella” och ”IFS - Invandrare för svenskar." Simon, som syns regelbundet på Norra Brunn, RAW och alla andra stora scener i Sverige, är en komiker som får hela publiken att ha en otroligt rolig kväll med sina vardagsbetraktelser.


Lovisa Henriksson är en skånsk komiker och manusförfattare, till vardags manusskrivare på Svenska Nyheter. I sin standup gör hon humor av vardagens uppgivenhet, det är trösterikt och mycket roligt. 

Datum / Tid

fredag, 4 oktober 2024 kl: 20:00

Plats

TÄBY, Tibble teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195kr - 245kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad