Menu

Jag är inte din mamma - eller någon annans heller

Sverige

TRELLEBORG, Trelleborgs bibliotek
fredag, 11 oktober 2024 kl:19:00

Camilla Jonasson a.k.a Kulturtanten från Malmö gör sedan 2017 humor av allvar, fördomar, föreställningar, vardagliga iakttagelser och mellanmänskliga fenomen - inte sällan med siktet inställt på sig själv.
 
Med musik, statistik, komik och allvar utforskar hon i sin första soloföreställning ”Jag är inte din mamma -eller någon annans heller” omeningen med livet, livets gräddlösa efterrätt, icke-föräldraskapet, en bevarad bäckenbotten, mängden egentid och den ouppnåeliga supermorsan - the mammasplainer.  Och ja, hon har en katt!

Camilla har bl.a. setts som förkomiker till Ann Westin, Özz Nûjen, Måns Möller, Tobias Erehed, Thomas Petersson, Anna-Lena Brundin, Elina Du Rietz, Robin Paulsson och Anna Blomberg. Utöver det driver hon ståuppklubben Mash Up Malmö Comedy tillsammans med Liza Olander Wihlney och de är också initiativtagare till Malmö nya humorfest HumorRöj. 

Medverkande:
Camilla Jonasson (ståupp, sång, trummor)  
Pelle Husvall (gitarr)
Thomas Jonasson (bas)

Förkomiker:
Tobias Erehed, den roligaste (och enda) komikern från Tärnaby. Han har varit med i Släng dig i Brunnen, skrivit skämt för Robins och dragit sina skämt från Kiruna till Trelleborg.
Anneli Abrahamsson, en otyglad och osentimental komiker från Göteborg. En orkan, som rör om och rör upp. Med fast hand och med stor igenkänning tar hon oss med på en resa där vi får skratta åt det mest förbjudna och åt det tramsigaste tramsiga.

Föreställningen görs i samarbete med Trelleborg Comedy Club och kvällens konferencier är såklart, Damian Alin!

Datum / Tid

fredag, 11 oktober 2024 kl: 19:00

Plats

TRELLEBORG, Trelleborgs bibliotek

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad