Menu

Arkadia presenterar: Skåpmat

Sverige

VISBY, S:t Nicolai
måndag, 5 augusti 2024 kl:15:15

Från gatushower på ängar och små gränder till storslagna föreställningar i Visbys vackra ruiner - Arkadia har synts överallt på Medeltidsveckan! I år firar han 17 år på den här helsköna festivalen. Det blir trolleri, det blir jonglering, det blir balanskonster och det blir riktigt mycket humor! Som vanligt alltså. Kanske har du någon favorit du önskar se igen - kanske har du tur. Kanske har du något du verkligen inte vill se igen - kanske har du otur.
"Varför fira 17 år?" frågar du, "det är väl en rätt korkad siffra?", nej du, det är ett gammalt kraftord för att censurera tyngre kraftord så som "attans" eller "järnspikar". Bara det är värt att fira!
Arkadia är, för sjutton gubbar, flerfaldig Svensk Mästare i Scen - & Barntrolleri. Han har också setts allt för många gånger på TV, både nationellt och internationellt. 2019 deltog han i det prestigefulla TV-programmet ”Penn & Tellers Fool Us” i Amerikansk TV. 2024 uppträdde han dessutom med 25 föreställningar på trollerits Mecka - ”The Magic Castle” i Hollywood.

cfp_2024_meWgoVnpPF


Arkadia Presenterar: Skåpmat
2024-08-07 15:15:00
Sverige, VISBY, S:t Nicolai

Datum / Tid

måndag, 5 augusti 2024 kl: 15:15

Plats

VISBY, S:t Nicolai

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

99kr - 179kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad