Menu

Vin & Vintage

Sverige

ÖSTERSUND, Clarion Hotel Grand Östersund
tisdag, 12 november 2024 kl:18:00

Hur vet man när något är vintage egentligen? Hur förlorade färgen sin rikedom? Och vad är nyckeln till en hållbar garderob? Detta och mycket mer får du svar på i Vin&Vintage!
Välkommen till en lyxig och hållbar afton tillsammans med Theresa Skjolden som guidar dig till en personlig stil, och inspirerar till en hållbar garderob med färg och vintage! Vin&Vintage är eventet där du får kunskap, inspiration och guldkant med ett glas vin och tilltugg!

Alkoholfritt alternativ finns

Theresa är stylist och föreläsare inom Slow Fashion - en medvetenvet som växer för en grönare värld!
Hon är utbildad butikskommunikatör vid Handelsakademin i Göteborg och har jobbat som brudstylist - men sadlat om till sustainable stylist för medvetet mode, i motsats till fast fashion. Med drygt 10 år inom retail med både styling, sälj & kommunikation, 2 säsonger som hållbar stylist i SVT-programmet RESTYLE 2022-23, driver hon www.axostyle.se - för att sprida det viktiga och inspirerande budskapet om SLOW FASHION. På instagramkontot @theresaaxostyle bjuder hon in till daglig inspiration och kunskap om att känna sig fri i sin egen stil - i just sakta mode.
Låt dig bli inspirerad till att blir mer DU, mod att våga färg och mer insikt till en hållbar garderob.

Datum / Tid

tisdag, 12 november 2024 kl: 18:00

Plats

ÖSTERSUND, Clarion Hotel Grand Östersund

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad