Menu

Sabaton - War to end all wars - the movie 15/11

Sverige

ÖSTERSUND, Jamtli
onsdag, 15 november 2023 kl:18:30

En kvällsföreställning i Rentzhogsalen
Vi är stolta och glada över att kunna berätta att Jamtli ingår som en del av det världsomspännande musieprojektet History Rocks, lanserat av det svenska heavy metal-bandet Sabaton.
I centrum för detta globala välgörenhetsinitiativ står bandets nya animerade film, The War To End All Wars” – The Movie”.
Jamtli öppnar klockan 11.00 så det finns möjlighet att besöka våra utställningar, äta eller fika i god tid innan försetällningen startar. Stora Jamtlikortet gäller för entré i mån av plats. Årskortsplatser är bokningsbara från 11.00 visningsdagen via 063-150110 eller i Jamtli Reception.
Filmen är utvecklad i samarbete med Yarnhub Animation Studios, och berättar historierna från första världskriget från Sabatons senaste studioalbum, ”The War To End All Wars”. Filmen kommer att visas
av ett 70-tal deltagande museer runt om i världen under de två veckorna kring vapenstilleståndsdagen den 11 november, som är 105-årsdagen av vapenstilleståndsdagen av första världskriget.
Målet med projektet är att uppmuntra fler att besöka sina lokala museer och intressera sig för historia och Jamtli är ett av få museer i Sverige som fått möjligheten att visa den!

Datum / Tid

onsdag, 15 november 2023 kl: 18:30

Plats

ÖSTERSUND, Jamtli

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

65kr - 130

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad