Menu

Sabaton - War to end all wars - the movie

Sverige

ÖSTERSUND, Stora Scenen Jamtli
lördag, 11 november 2023 kl:19:00

En global filmpremiär utan motstycke!
Vi är stolta och glada över att kunna berätta att Jamtli ingår som en del av det världsomspännande musieprojektet History Rocks, lanserat av det svenska heavy metal-bandet Sabaton.
Första tillfället går av stapeln den 11 november 19.00 på självaste vapenstilleståndsdagen utomhusbio på Jamtlis Stora scen. Insläpp sker från 17.30. Mat och fika finns till försäljning i Jamtli Kafé från 16.00 och vid spelplatsen från 18.00. Stora Jamtlikortet gäller.
Tänk på att ta med sittunderlag och kläder efter väder.
Paraplyer, rökning och alkoholförtäring är inte tillåtet på spelplatsen.
I centrum för detta globala välgörenhetsinitiativ står bandets nya animerade film, The War To End All Wars” – The Movie”.
Filmen är utvecklad i samarbete med Yarnhub Animation Studios, och berättar historierna från första världskriget från Sabatons senaste studioalbum, ”The War To End All Wars”. Filmen kommer att visas
av ett 70-tal deltagande museer runt om i världen under de två veckorna kring vapenstilleståndsdagen den 11 november, som är 105-årsdagen av vapenstilleståndsdagen av första världskriget.
Målet med projektet är att uppmuntra fler att besöka sina lokala museer och intressera sig för historia och Jamtli är ett av få museer i Sverige som fått möjligheten att visa den!
Den 15 och 18 november spelas filmen i Rentzhogsalen med begränsade antal platser. Förköp även till de visningarna via Tickster.

Datum / Tid

lördag, 11 november 2023 kl: 19:00

Plats

ÖSTERSUND, Stora Scenen Jamtli

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

65kr - 130

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad