Menu

VAR INTE RÄDDA - Standupshow med Henrik Schyffert

Södertälje

Estrad
torsdag, 5 oktober 2017 kl:20:00

Henrik Schyffert tillbaka med ny enmansföreställning ”Var inte rädda

10 år efter den kritikerrosade publiksuccén ’The 90’s – ett försvarstal’ står Henrik Schyffert ensam på scenen igen. I den nya standup-showen ’Var inte rädda’ gör han upp med sina egna brister och rädslor i ett Sverige där oron ökar.

I en tid när allt fler gräver ner sig i skyttegravar och desperat håller fast vid sina åsikter, vill Henrik Schyffert bryta dödläget genom att åtminstone försöka rannsaka sig själv.

– Var tionde år måste jag stanna upp och tänka: Vad håller jag på med egentligen? Lever jag som jag lär? Stämmer min karta överens med verkligheten? Det gör lite ont att vara ärlig mot sig själv, att ställa sig på vågen istället för att dra in magen. Men det kan förhoppningsvis vara roligt att titta på, säger han.

I fem år stod Henrik Schyffert och Fredrik Lindström på landets största scener tillsammans. Föreställningarna ’Ljust & Fräscht’ och ’Ägd’ sågs av uppemot 400 000 personer – sedan dess har Henrik Schyffert bytt de stora scenerna mot små standup-klubbar för att utmana sig själv som komiker. Nu återvänder han med sin nya enmansföreställning ”Var inte rädda”.

Längd: Ca 90 minuter utan paus

Arrangör: www.csnoje.se

Datum / Tid

torsdag, 5 oktober 2017 kl: 20:00

Plats

Södertälje, Estrad

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

225kr - 425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad