Menu
Senast uppdaterad: 2022-04-16 08:00

Användarvillkor


Genom att gå in på och nyttja denna sida anses Du ha accepterat villkoren nedan.
StadsEvent.se förbehåller sig rätten att när som helst redigera dessa villkor utan att informera Dig. Vi rekommenderar Dig därför att regelbundet läsa och kontrollera dessa villkor!

Användande


Innehållet på denna sida får kopieras / distribueras fritt med reservation för evenemangsbilder, då upphovsrätten kan ägas av tredje part, under förutsättning att:

  • Referenslänk och/eller logotyp till/av StadsEvent.se finns i samband med publicering
Innehållet på denna webbplats får inte licensieras, säljas eller utnyttjas för kommersiellt bruk utan skriftligt godkännande från StadsEvent.se och i vissa fall dess samarbetspartners.


Hantering av personuppgifter (GDPR)


StadsEvent.se sparar inga personuppgifter om dig. Däremot använder vi Google Analytics och Adsense som sedan mars 2022 följer dom riktlinjer GDPR kräver.


Varumärken och upphovsrätt


StadsEvent.se ägs och drivs av Digital Sun Production. Alla varumärken, logotyper, texter, bilder och programvara som återfinns på denna webbplats tillhör Digital Sun Production eller dess samarbetspartners.

Det är fritt att använda StadsEvent.se logotyp och bilder som finns under Media / Press när som helst. Alla andra bilder / logotyper / kännetecken / varumärken med mera måste kontrolleras för att få distribueras/publiceras då dess upphovsrätt/äganderätt kan tillhöra andra.

Informationsspridning


Även om StadsEvent.se gör sitt yttersta för att verifiera och godkänna information på denna webbsida kan StadsEvent.se inte garantera att all information som sprids via våran kanal är 100% korrekt. Eventuella utgifter du förlorat på grund av tekniska fel som inte StadsEvent.se ansvarar för återges ej. Du måste alltid kontrollera uppgifterna när du köper biljetten. Du som informationsgivare är ansvarig för att den information Du lämnar är korrekt, och att bilder/filmer/media får användas på StadsEvent.se och godkänner att vi skickar denna information vidare till våra sammarbetspartner via widgets/RSS/Facebook/Twitter och liknande..

Sedan januari 2016 kan du aktivera ditt evenemang automatiskt via en tillbakalänk för aktivering av evenemang. Detta för att underlätta arbetsflöde för oss och en viss garanti för att Du har tillgång till evenemangsidan. Efter godkännandeprocessen är det självklart fritt at ta bort denna länk. Evenemang på facebook och andra sidor där ni självklart inte har möjlighet att placera aktiveringslänk godkänns automatiskt.

StadsEvent.se lägger aldrig in evenemang, information eller media på egen hand utan uppdrag från evenemangsägare/ansvariga.

Informationslagring


StadsEvent.se förbehåller sig rätten att redigera och/eller ta bort all information som skickats till oss för att passa vår profil. Detta utan att kontakta Dig som informationsgivare.

Länkar


StadsEvent.se tillhandahåller länkar till externa webbplatser. Dessa sidor kontrolleras inte av StadsEvent.se och kan därför inte garantera/stå bakom dess säkerhet/policy/innehåll.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad