Menu

MISS LI - 7/10 2022

Trollhättan

Apollon, Folkets Hus Kulturhuset
fredag, 7 oktober 2022 kl:21:00

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Efter att ha turnerat höst, vinter och vår med senaste plattan "A Womans Guide To Survival" rykande färsk i bagaget var hon dessutom en av de tre "fasta", återkommande artisterna i 2019 års upplaga av Så Mycket Bättre. Våren 2021 åker hon äntligen ut på turné igen och besöker 18 städer runt om i landet!
– Den gångna sommarturnen kändes fetare än nånsin och jag kan inte bärga mig tills jag får åka ut på vägarna igen! Dessutom, med Så Mycket Bättre i ryggen ska det bli så himla kul att få blanda in nya tolkningar i settet, säger Miss Li.
Mellan hösten 2016-2017 släppte Miss Li hela 6 singlar och 1 fullängdsalbum. Skivan ”A Woman’s Guide To Survival” hyllades av både press så väl som publik, och mega-hiten ”Beautiful” åtnjöt en placering på Svensktoppen i ett helt år – maxgränsen för hur länge en låt får ligga där.
Kort efter albumsläppet 2017 packades väskorna fulla med scenkläder och Miss Li begav sig ut på en kritikerrosad vårturné som liksom aldrig riktigt tog slut – som en av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade liveakter fortsatte Miss Li och bandet ut på lika hyllade sommar- och höstturnéer kort därpå.
I början av sommaren 2019 släpptes singeln ”BLOMMORNA”, signerad Miss Li och ingen mindre än Petter. Låten var ett naturligt samarbete som färdigställdes kort innan de båda åkte iväg till Gotland och inspelningen av 2019 års upplaga av ”Så mycket bättre”, där Miss Li och Petter – tillsammans med Magnus Uggla – utgör den ”fasta” trion medverkande i varje program under hösten.
Just nu jobbar Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister – men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till sommaren är det dags att möta Sverige igen, och sprillans nytt material utlovas på scen.
Konserterna presenteras av All Things Live
TIDER
Insläpp: 19:00
Miss Li på scen: 21:00
Ca sluttid: 22:30
BILJETTINFORMATION
Endast ståplats. Vid behov av tillgänglighetsanpassad plats är ni välkomna att kontakta Folkets Hus Kulturhusets reception 0520-422500.
ÅLDERSGRÄNS
18 år eller 13 år i målsmans sällskap.
Till detta event finns det rabatterade priser.
De gäller för dig som:
Jobbar inom Landstinget Västra Götaland = 330:-
Jobbar inom Högskolan Väst = 330:-
Jobbar inom Trollhättans stad och är medlem i Rabatten = 280:-
Dessa biljetter finns endast tillgängliga för köp via Folkets Hus Kulturhuset reception. Öppet onsdag-fredag 14.00-18:00. 0520-422500.

Datum / Tid

fredag, 7 oktober 2022 kl: 21:00

Plats

Trollhättan, Apollon, Folkets Hus Kulturhuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad